Rijlespakketten voor jouw auto rijbewijs

Dé Voordelen

  • Direct starten met rijlessen
  • Vooraf duidelijkheid in de kosten van je rijbewijs dankzij de rijlespakketten
  • Professioneel en transparant rijles
  • Betaling in termijnen is mogelijk

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten. De prijzen vermeld op onze pagina en in de brochure zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

De vermelde prijzen zijn exclusief €25,- inschrijfkosten. Dit komt omdat we graag transparant zijn over de totale kosten van je rijbewijs. Je betaalt bij ons inschrijfkosten omdat je hiervoor toegang krijgt tot de Plango App. Door middel van deze app plan je o.a. je rijlessen, bereid je je voor op de volgende les en kun je je vorderingen zien. Zo ben je altijd up-to-date met betrekking tot je rijopleiding. Makkelijk toch!

Welk pakket is nu geschikt voor jou?

We adviseren je om een gratis proefles aan te vragen zodat je de juiste keuze te maken in je rijlespakket! Na deze proefles heb je een duidelijk beeld van onze aanpak en omdat wij ook een beeld van jou hebben kunnen vormen, krijg je van ons een advies op maat! Tijdens de proefles krijgen wij natuurlijk ook een beeld van jou. Handig omdat je van ons dan ook een advies op maat krijgt! Aan deze proefles zitten overigens géén voorwaarden verbonden!

Theorie lessen

Het halen van je rijbewijs bestaat niet alleen uit het volgen van praktijklessen. Het CBR theoriecertificaat is een essentieel onderdeel van je rijopleiding. Zonder geldig theoriecertificaat kun je namelijk je praktijkexamen niet afleggen. Veel leerlingen onderschatten het behalen van de theorie, waardoor het risico op zakken groot is. Op zich logisch omdat je nu nog niet weet wat je kunt verwachten. Onze ervaring leert dat tijdig beginnen met theorielessen één van de sleutels tot succes is! Daarnaast is het zo dat wanneer je tijdig met je theorie begint, je ook minder rijlessen nodig hebt.

“Leren moet tenslotte leuk, afwisselend en interactief zijn!”

Om er nu voor te zorgen dat je met succes je theorie haalt verzorgen we 3 cursusavonden van 18:30 tot 22:00. Dankzij onze unieke lesmethode ben je optimaal voorbereid voor je theorie examen waardoor de kans groot is dat je de eerste keer slaagt! Prijzen zijn vermeld op theorieles-auto.nl.

Op onze rijlespakketten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek, kunnen we deze voorwaarden versturen.