Plan je Proefles

De proefles

Tijdens je rijopleiding besteed je veel tijd met je rijinstructeur. Een klik is dan wel zo belangrijk! Wij vinden dat je je op je gemak moet voelen tijdens de les. Een proefles/rijles duurt ongeveer één uur. Tijdens dit uur maken we kennis, rijden we 45 minuten en aan het eind van de les is er tijd om de rijopleiding door te nemen.

Plan hier direct je gratis proefles bij Autorijschool Van Wijk in Goirle en Tilburg e.o.

Goed advies

Wij hebben na 45 minuten al een eerste indruk van jou en jij hebt een beeld van ons. Aan het eind van de proefles krijg je vervolgens van ons een advies op maat voor jou persoonlijke rijopleiding. Dit kan een pakket zijn dat bestaat uit 20 lessen, maar het advies (eerste indicatie) kan ook bestaan uit 40 lessen. Het doel is dat jij bij ons veilig, vlot, verantwoord, zelfverzekerd en sociaal je rijbewijs haalt. Ook als je rijangst hebt, helpen we je het rijbewijs halen met een persoonlijk programma waarbij jij je prettig voelt. Uiteraard krijg jij (en je ouders) voldoende tijd en ruimte voor het stellen van vragen. 

Plan hieronder direct je proefles

Na je proefles…

Jij en je ouders bepalen na de proefles of je bij Autorijschool Van Wijk je rijopleiding gaat starten. Als je voor ons kiest, dan selecteren we gezamenlijk het lespakket dat het beste bij jou past. We maken vervolgens een afspraak voor je volgende les.

Uiteraard rij je in dezelfde auto als waar je je proefles in hebt mogen rijden. Je krijgt bij ons een lesprogramma op maat gemaakt en dit passen we aan o.b.v. jouw vorderingen. Hierdoor krijg je bij ons de kans om alle kennis en vaardigheden die jouw een goede bestuurder maken op een passende en vooral prettige manier te leren! Je rij-carrière start dus goed en samen gaan we werken aan het ultieme doel: Slagen voor je (theorie en) praktijk rijexamen!