Instructeur

Hallo, mijn naam is Twan van Wijk en ik ben 42 jaar. Ik ben je rijinstructeur bij Autorijschool Wijk. Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin.

Ik heb jarenlang ervaring in het opleiden, coachen en het werken met mensen. De afgelopen 23 jaar ben ik actief geweest in sales- en salesmanagement functies. Daarnaast zijn ‘het beste uit mensen halen’ en ‘maatwerk leveren’ mijn passie. Vanaf dag één vind ik autorijden geweldig.  Door mijn jarenlange verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je veilig, verantwoord, zelfverzekerd én sociaal de weg op gaat!

In 2018 heb ik besloten om mijn werk- en verkeerservaring te gaan combineren. Ik ben toen direct gestart met de opleiding tot rijinstructeur. In de eindfase van deze opleiding tijdens de stage werd mij duidelijk dat ik de juiste afslag in mijn carrière heb genomen. Zelfstandig ondernemen én als rijinstructeur met mensen mogen samenwerken, geven mij de energie die ik wil krijgen van mijn werk. Zo halen we samen het einddoel: het felbegeerde rijbewijs! De grote gemene delers in beide vakgebieden zijn wat mij betreft: ‘het beste uit mensen halen’ én ‘maatwerk leveren’. Toevallig vind ik beide componenten een uitdaging. Van jongs af aan vind ik autorijden en auto’s helemaal geweldig!

Je rijopleiding moet daarnaast vooral ook leuk zijn. Je haalt je rijbewijs tenslotte maar één keer!

Door gewoon jezelf te zijn, weet ik welke manier van lesgeven het beste bij jou past.

Ik vind het belangrijk om het beste uit mensen te halen. Dit betekent dat we samen kijken welke manier van lesgeven het beste bij jou past! Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo. De auto ziet er mooi uit, maar belangrijker nog is dat hij voorzien is van de laatste innovaties zodat je les krijgt in een volwaardige auto. Hiermee ben je goed voorbereid op de toekomst!